HOLIDAY IN MUNICH 31/01/2019
München este capitala landului federal Bavaria si este localizat in nordul Alpilor Germani. Acesta este al treilea cel mai mare oras al Germaniei, dupa Berlin si Hamburg, gazduind peste 1,3 milioane de locuitori.In prezent, orasul este o mare putere financiara si o destinatie de top atat pentru emigrare cat si pentru turism. Pentru inovare economica si culturala, a ocupat locul 15 la nivel mondial, din 289 de orase.Intr-adevar puternica metropola germana este un magnet pentru milioane de turisti in fiecare an, sositi aici si pentru shopping, dar si pentru zicele de obiective turistice. Capitala Bavariei are mai multe muzee de artă, printre care si Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, si Pinakothek der Moderne cuprinse în cartierul muzeal Kunstareal, dar si alte atractii turistice impresionante care ''va taie rasuflarea''. Inainte de a va organiza o vacanta, va recomandam sa fiti informati cu privire la intervalele orare si la mijloacele de transport.

Informatii despre zboruri: destinatia München, ruta Bucuresti-München, in perioadele 20-27 februarie, 12-19 martie si 03-10 aprilie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare.La hotelurile: ♦♦ Sofitel Munich Bayerpost  ♦  Le Meridien Munich​  ♦  Holiday Inn Munich - City Centre​  ♦  Eurostars Book Hotel​  ♦♦  si  ♦ Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski​  ♦  in perioada urmatoare:

► La alegerea dumneavoastra, puteti consulta periodic ofertele de cazare selectand sectiunea Hotels

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?