SPRING IN NEWCASTLE 27/04/2019
Newcastle este un oraș plin de viață și divers, cunoscut pentru viața de noapte, artă, muzică și sport. Compact, atractiv și prietenos, este unul dintre orașele centrale ale Angliei și este un centru de cultură, arhitectură și afaceri. Este un punct de pornire pentru excursii de pe coasta Northumberland și Zidul lui Hadrian. Orașul găzduiește, de asemenea, cultura Geordie, cu un patrimoniu bogat de muzică populară, dans și dialect propriu. Printre cele mai vizitate obiective turistice se numara: Beamish the Living Museum of the North, Gateshead Millennium Bridge, Angel of the North, Tyne Bridge, St James' Park si Discovery Museum. De aceasta data va propunem sa vizitati un alt minunat oras al Marii Britanii: NewCastle. Va puteti planifica inca de acum o vacanta deoarece am gasit un zbor operat de KLM in perioada urmatoare !

 

 

 

 

Una dintre cele mai impresionante atractii turistice: Gateshead Millennium Bridge -  un pod modern emblematic peste râul Tyne, cu piste separate pentru pietoni și bicicliști.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia NewCastle, ruta Bucuresti-NewCastle in perioada 23-30 mai 2019:

► Recomandarea noastra este sa va informati cu privire la mijloacele de transport disponibile din aeroport.

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ The Vermont Hotel ♦♦  Copthorne Hotel Newcastle ♦♦  Hotel Indigo Newcastle ♦♦  Crowne Plaza Newcastle - Stephenson Quarter ♦♦  si  ♦♦ Sandman Signature Hotel Newcastle ♦♦ in perioada 23-30 mai:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?