HOLIDAY IN PHUKET 27/05/2019
Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda. Aceasta este asezata in sudul Thailandei, la vest se invecineaza cu litoralul Mării Andaman, iar in sud este interconectata de provincia Phang Nga de o pereche de poduri rutiere. Phuket ofera o gama larga de activitati, de la calatorii pe cont propriu la excursii ghidate. Puteti merge sa vedeti cele trei cascade minunate de pe insula. Acestea se afla in locuri diferite: in districtul Kathu se afla cascada Kathu, iar daca veniti dinspre plaja Patong, veti vedea schi nautic si pista de carting. Cascada Tone Sai se afla langa orasul Thalang, iar cascada Bang Pae se afla in districtul Thalang, fiind si cea mai frumoasa. Pe drumul spre cascada puteti vedea Proiectul de Reabilitare a Gibonilor. Cele mai frecventate atractii turistice sunt: Plaja Karon, Phuket FantaSea, Big Buddha, Wat Chalong, Kata Beach, Sirinat National Park si Promthep Cape. De astazi avem preturi bune de la Emirates pentru pentru zborurile din Bucuresti catre Phuket, asadar va propunem o vacanta in una dintre cele mai frumoase insule ale Thailandei .Zboruri disponibile in perioada noiembrie – decembrie si includ bagaj de cala.

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Phuket FantaSea -  un parc tematic cultural cu spectacole complexe cu elefanți, bufet, expoziție de animale și magazine.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Phuket, ruta Bucuresti-Phuket in perioadele 04-14, 11-21 si 19-28 noiembrie 2019:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa ♦♦  Grand Mercure Phuket Patong​ ♦♦  X2 Vibe Phuket Patong Hotel​ ♦♦  si  ♦♦ Deevana Plaza Phuket​ ♦♦  in conditii excelente !

► Cel mai indicat ar fi sa consultati sectiunea Hotels pentru informare si siguranta. De asemenea sunt disponibile mai multe oferte de cazare.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?