HOLIDAY IN PODGORICA 11/05/2019
Podgorica, scris și Podgorița, este capitala și cel mai mare oraș al Muntenegrului. Așezarea favorabilă a zonei, la intersecția a două râuri, Ribnica (Ribnița) și Morača (Moracea) în aproprierea Câmpiei Zeta și a Văii Bjelopavlići a încurajat stabilirea locuitorilor. Orașul se află aproape de stațiunile montane de schi alpin și de stațiunile balneare de la Marea Adriatica. Cele mai impresionante atractii turistice: Lacul Scutari, Mănăstirea Ostrog, Millennium Bridge si Karting centar Podgorica. Chiar acum va oferim ocazia sa vizitati capitala Muntenegrului la mijlocul lunii iulie, la pret accesibil ! Zborul este operat de Aegean Airlines si are o singura escala in Atena.

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate locuri: Mănăstirea Ostrog - o mănăstire și loc de pelerinaj din sec. XVII, dedicat Sfântului Vasile de Ostrog, reconstruită în anii 1920.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Podgorica, ruta Bucuresti-Podgorica in perioada 10-17 iulie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 10-17 iulie, la hotelurile: ♦♦ Hotel Ziya ♦♦  Hotel M Nikic​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel Ramada Podgorica​ ♦♦   in conditii optime !

► Va recomandam sa consultati sectiunea Hotels pentru informare.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?