HOLIDAY IN PRAGUE 27/01/2019




Praga este capitala Republicii Cehe.„Oraşul celor 100 de turnuri“, „Praga de aur“ aflată pe meandrele râului Vltava, face să bată mai repede inima poeţilor, a pictorilor, a fotografilor.De asemenea in oras există sute de săli de concert, galerii de artă, cinematografe si cluburi de muzică.Praga este gazda mai multor festivaluri de film, de muzică, întâlniri ale scriitorilor, sute de vernisaje si de prezentări de modă.Această minunată operă a naturii, a generatiilor trecute si a contemporanilor noştri, orasul numit cu mândrie „inima Europei“, este un oras al legendelor si povestilor. Fiecare casă, fiecare strădută, are legenda proprie, ascunde o taină sau ne prezintă o figură legendară, care a străbătut veacurile istoriei pentru a ajunge până în zilele noastre.

Informatii despre zbor: destinatia Praga, perioada 20-27 februarie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ Grandior Hotel Prague  ♦  Hotel Kings Court​  ♦  Corinthia Hotel Prague​  ♦  Grand Majestic Plaza​  ♦  si  ♦  K+K Hotel Central​ ♦  in perioada urmatoare:

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?