HOLIDAY IN SALZBURG 28/03/2019
Salzburg este al patrulea oras ca marime din Austria si capitala statului federal Salzburg. Orasul Vechi (Altstadt) din Salzburg, cu arhitectura sa baroca renumita in intreaga lume, are unul din cele mai bine pastrate centre din lumea germanica.Imaginea baroca actuala a orasului dateaza din secolul al XVII-lea, cand arhiepiscopii Wolf Dietrich von Raitenau, Markus Sittikus von Hohenems si Paris Lodron pun in aplicare conceptia ahitecturala a lui Wolf Dietrich. In afara zonei vechi, sensibil renovata astazi, orasul ofera si o parte moderna.Ofera in calitatea de centru administrativ servicii pentru intreaga regiune. Nici arhitectura moderna nu a fost neglijata in Salzburg: in ultimul deceniu au aparut nenumarate noi cladiri, impresionante si impunatoare, care au ajutat la consolidarea faimei orasului. Multi dintre turistii care viziteaza Salzburgul astazi au ocazia de a sta in hoteluri primitoare, de a lua masa in restaurante elegante, care ofera cea mai buna mancare si cele mai fine vinuri, sau vor putea sa cumpere ce doresc din nenumaratele magazine. Partea veche a orasului este potrivita pentru aceasta, fiind una dintre zonele comerciale cele mai dezvoltate, oferind magazine diverse, de cea mai buna calitate.Pe lista celor mai vizitate obiective turistice se afla: Castelul Hohensalzburg, Palatul Mirabell, Palatul Hellbrunn, Domul din Salzburg si Mozart's Birthplace. Va recomandam sa va informati cu privire la mijloacele de transport disponibile, la preturile si rutele acestora.

 

 

 

Una dintre cele mai cautate atractii turistice: Castelul Hohensalzburg​  -  un castel din orașul austriac Salzburg, aflat pe muntele Festungsberg. Înălțat la ordinul principelui-arhiepiscop de Salzburg, el este unul dintre cele mai mari castele medievale din Europa.

► Program: Deschis in fiecare zi, in intervalul orar 09:30-17:00.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Salzburg, ruta Bucuresti-Salzburg  in perioadele 10-17 si 22-29 mai 2019:

 

 

Rezultatul cazarii: ★★ Hotel Sacher Salzburg ★★  Radisson Blu Hotel Altstadt​ ★★  Sheraton Grand Salzburg​ ★★  Hotel Bristol Salzburg​ ★★  si  ★★ Hotel Imlauer & Brau​ ★★   in perioada 10-17 mai 2019:

 

 

 

 


 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?