HOLIDAY IN SANTORINI 23/01/2019
Santiorini este o insulă din Marea Egee, aparțind de arhipelagul Insulelor Ciclade, Grecia.Insula are doua orase, Fira si Oia, situate in zonele cele mai inalte ale insulei. Aici sunt construite hoteluri, restaurante, baruri si o multime de alte facilitati turistice care sa mentina turistii bine dispusi atunci cand se relaxeaza in momentul vizitelor facute la ruinele arheologice ale vechiului Thera.De asemenea, Santorini are doua plaje accesibile, Perissa si Kamari, amandoua caracterizate prin nisipul vulcanic de culoare neagra.Datorită naturii sale şi a peisajelor spectaculoase și unice, Santorini este aleasă de multi cantăreti greci drept locul unde acestia îsi filmează videoclipurile. Pe insula s-au filmat mai multe seriale braziliene, precum si unele filme de la Hollywood.Daca v-ati gandit sa va organizati o vacanta in aceasta destinatie turistica, va informam ca perioada ideală pentru a vizita Santorini este aprilie-iunie și septembrie-octombrie,cand puteti beneficia de vreme blandă, dar si de aglomeratie si preturi mai ridicate ! Va oferim o noua oportunitate pentru o vacanta cu bani putini intr-o destinatie mai rar accesibila !

Rezultatul zborurilor catre Santorini in perioadele 15-21 si 22-28 mai 2019:           

Rezultatele cazarii la hotelurile ♦♦  Astro Palace Hotel and Suites ♦♦  Santorini Princess​  ♦♦  Santorini Kastelli Resort​  ♦♦  Mill Houses Elegant Suites  in perioadele lunii mai:

► Optional, puteti consulta ofertele unitatilor de cazare pentru siguranta, selectand sectiunea Hotels.  

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?