HOLIDAY IN SEVILLE 02/02/2019
Orasul Sevilla este situat in centrul provinciei Andaluzia, in sudul Spaniei si este unul dintre orasele cu cea mai moderna infrastructura din Peninsula Iberica. Astfel, acesta este dotat cu un port de prima clasa, care deserveste atat croazierele cat si liniile comerciale, cu un aeroport international, cu o gara moderna, considerata una dintre cele mai bune din tara. Asemenea celorlalte orase andaluziene, Sevilla este un amestec de culturi si de stiluri care vietuiesc in armonie si care este considerat o bogatie si o particularitate a regiunii. Aici, vestigii romane se amesteca cu vestigii maure si cu stilul renascentist dupa regulile celei mai simple naturalitati.Cu toate că posedă o istorie fascinantă şi monumente unice, Sevilla este renumita pentru veselia ei. Orasul este cunoscut la nivel internaţional pentru agerimea şi măiestria locuitorilor săi si atrăge atenţia prin vitalitatea sa. 

Informatii despre zboruri: destinatia Sevilla, in perioadele 27martie- 04aprilie  si  04-09 aprilie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦  Gran Melia Colon ♦ Eurostars Torre Sevilla​  ♦  Monte Triana Hotel ♦ Silken Al-Andalus Palace Hotel​ ♦♦  si ♦ Exe Sevilla Macarena ♦  in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa urmariti ofertele unitatilor de cazare de 4 stele deoarce au preturi foarte atractive in aceasta perioada !

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?