HOLIDAY IN SICILY 24/01/2019
Palermo este considerat capitala regiunii Sicilia, fiind unul dintre cele mai importante orase ale Mediteranei. Plin de viata, modern, distinct, Palermo atrage turistii prin atmosfera tangibila, fiind un mare port, iar aeroportul international este accesibil din numeroase colturi ale lumii, inclusiv Romania. In ciuda faptului ca mare parte a orasului a fost distrusa in timpul celui de al doilea Razboi Mondial, a ramas cu cladiri importante din punct de vedere istoric si arhitectural si o multime de locuri ce merita vazute.In prezent, Palermo este un oras modern, cu un ritm alert de viata si numeroase obiective interesante, mai ales vechi monumente si cladiri, totul intr-un amestec de influente traditionale, arabe si chiar nordice.Am gasit pentru dumneavoastra o vacanta la un pret rezonabil !

Informatii despre zboruri: destinatia Palermo, perioadele 12-19 februarie si 09-16 mai 2019:

► Alte zboruri disponibile: 16-23 si 19-26 februarie

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦ Grand Hotel et Des Palmes  ♦  Grand Hotel Wagner ♦  Ibis Styles Palermo ♦  Eurostars Centrale Palace​  si  Hotel Palazzo Sitano ♦ in perioada vacantei:

► La alegerea dumneavoastra puteti consulta si alte oferte de cazare.

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?