HOLIDAY IN SICILY 16/05/2019
Palermo este un oras cu aproximativ 860.000 locuitori in provincia omonima din Italia, capitala a Siciliei. Palermo, principalul oras administrativ din regiunea Sicilia, este situat la poalele Muntelui Pellegrino. Astazi,este un oras modern, cu un ritm alert de viata si numeroase obiective interesante, mai ales vechi monumente si cladiri, totul intr-un amestec de influente traditionale, arabe si chiar nordice. Printre cele mai vizitate obiective turistice se regasesc: Teatro Massimo, Cattedrale di Monreale,Quattro Canti, Fontana Pretoria si Teatro Politeama, acestea fiind cele mai impresionante. Pe langa acestea, cu numarul impresionant de cladiri din secolul XI si XII, apogeul Siciliei medievale, cu arhitectura stranie a acestora, Palermo este un oras interesant. Dar in afara obiectivelor culturale veti gasi si magazine, piete, restaurante si localuri traditionale, cateva hoteluri pentru toate gusturile.Goethe a spus ca „fara a vedea Sicilia, nu-ti poti face o idee despre Italia”, iar astazi noi iti propunem sa descoperi Sicilia intr-o vacanta cu un buget rezonabil ! Aveti zbor direct operat de Ryanair si 7 nopti de cazare pentru doar aproximativ 170 euro/persoana. Optiuni de cazare in Palermo.

 

 

 

 

 

 

Un obiectiv turistic impresionant si simbol al orasului: Teatro Massimo - un teatru de operă situat în Piazza Verdi din Palermo, Sicilia. Este cel mai mare din Italia și unul dintre cele mai mari din Europa, renumit pentru acustica perfectă.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Palermo, ruta Bucuresti-Palermo in perioada 06-13 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Grand Hotel Villa Igiea Palermo MGallery by Sofitel ♦  Mercure Palermo Centro​ ♦  Excelsior Palace Palermo​ ♦  Hotel Plaza Opera​ ♦  si  ♦ Grand Hotel Piazza Borsa  ♦♦  cu servicii complete de cazare, in conditii excelente !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?