HOLIDAY IN SKIATHOS 26/01/2019
Insula Skiathos este situata in mijlocul Marii Egee, avand o deschidere panoramica splendida spre Muntele Pelion. Alaturi de insulele Skyros, Alonissos si Skopelos, insula Skiathos formeaza Sporadele de Nord, unul dintre cele mai incantatoare arhipelaguri din Grecia.Insula masoara 40 km patrati si are 5000 locuitori.Cele 60 de plaje se intind de-a lungul golfurilor imbinand atmosfera dinamica cu pitorescul si linistea oferite de padurile de pin, peisajele idilice si ruinele stravechi. Printre cele mai frecvente activitati de pe insula se numara: pescuitul, inotul, degustarea preparatelor culinare traditionale, viata de noapte, evenimente culturale cat si plimbarile romantice.Pe perioada sejurului in Skiathos puteti opta pentru cele mai populare activitati optionale: croaziera pe mare, scufundari, inchiriere ambarcatiuni (barca cu motor, barca cu vele, iahturi de mici sau mari dimensiuni) si vizite la manastirile de pe insula.In cateva cuvinte, frumusetea naturala si dezvoltarea turistica demna de invidiat fac din Skiathos un mic paradis foarte cautat !

Informatii despre zboruri: destinatia Skiathos, in perioadele 10-17 si 19-26 mai 2019:

► Alte perioade disponibile: 03-10 si 17-24 mai.

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦ Kassandra Bay Resort ♦♦  Bourtzi Boutique Hotel ♦♦ Atrium Hotel Platanias​ ♦♦ si  ♦♦ Skiathos Club Hotel Suites ♦♦  in conditii excelente:

► Va recomandam sa consultati ofertele de cazare deoarece pot aparea mici diferente de pret in functie de perioada lunii.

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?