HOLIDAY IN SOUTHERN FRANCE 09/06/2019
Marsilia este al doilea cel mai mare oras din Franta.Situata in vechea provincie franceza Provence si pe coasta Mediteranei, este cel mai mare port comercial al tarii.Orasul este plin de atractii pentru toate vârstele, mândrindu-se atât cu un număr mare de clădiri istorice, grandioase - palate, biserici, muzee, cât si cu golfurile si plajele sale. Fiordurile Marsiliei transformă plimbarea cu barca într-o activitate inedită.De asemenea, locatia este excelentă pentru observatul păsărilor, scufundări sau pescuit.Portul vechi sau Vieux Port este inima acestei destinatii, fiind înconjurat şi astăzi de forturi defensive, acesta continuă să fie functional. Piata de peşte se deschide în fiecare dimineată, aşa cum se întâmplă de sute de ani, iar străzile sunt împânzite de cafenele unde turistii pot sta să observe agitaţia matinală din port.Labirintul format din străzi, aflat în nordul portului, surprinde la fiecare pas. Multe dintre cele mai importante simboluri ale Marsiliei se află în această zonă, cele mai reprezentative fiind Mânăstirea Sfântului Victor şi Catedrala Notre Dame de la Garde. Iata o idee excelenta pentru o vacanta de toamna, cu bani putini in sudul Frantei! Cu aproximativ 140 euro va puteti rezerva zborul dus-intors si 4 nopti de cazare in Marsilia, aproape de centrul orasului.

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Castelul If -  un castel pe insulă din secolul XVI, al lui François I, și fostă temniță, cadru pentru Contele de Monte Cristo.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Marsilia, ruta Bucuresti-Marsilia in perioada 15-19 septembrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Sofitel Marseille Vieux-Port ♦♦  Radisson Blu Hotel Marseille Vieux Port​ ♦♦  Novotel Suites Marseille Centre Euromed​ ♦♦  si  ♦♦ Golden Tulip Villa Massalia​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?