HOLIDAY IN TAORMINA 04/05/2019
Goethe a spus ca „fara a vedea Sicilia, nu-ti poti face o idee despre Italia”, iar astazi noi va propunem sa descoperiti Sicilia intr-o vacanta cu bani putini. Din aeroportul din Catania puteti ajunge usor in Taormina cu autobuzul, biletul dus-intors costa 15 euro si se poate rezerva online.Aici se organizeaza excursii zilnice la vulcanul Etna pentru 34 euro. Taormina este un oras mic de pe coasta de este a insulei Sicilia. Inca din secolul XIX. Eeste o statiune de mare foarte populara: plajele se afla la marea Ionica, cu apa deosebit de calda si cu un continut ridicat de sare. Cele mai apropiate plaje sunt cele de la Mazzarò, plaje cu pietris la care puteti ajunge cu telecabina. Isola Bella este o insulita foarte populara, aflata intre plaje. Mai exista cateva grote si golfulete care asteapta sa fie explorate. Zborul este operat de Wizz Air, la pret excelent !

 

 

 

 

Una dintre cele mai impresionante atractii turistice: Teatro Antico di Taormina -  ruinele unui teatru greco-roman cu vedere la Muntele Etna, folosite acum pentru evenimente de divertisment.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Catania, ruta Bucuresti-Catania  in perioada 07-12 iunie:

 

 

Rezultatul cazarii la hotelurile: ♦♦ UNAHOTELS Capotaormina ♦♦  Eurostars Monte Tauro​ ♦♦  Hotel Villa Diodoro​ ♦♦  si  ♦♦ Panoramic Hotel​ ♦♦   in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa consultati si ofertele de cazare pentru Catania in sectiunea Hotels.

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?