HOLIDAY IN THAILAND 03/02/2019
Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda. Aceasta are 48 km în lungime, 21 km latime in cea mai larga zona a sa. Asezata in sudul Thailandei, la vest are litoralul Mării Andaman, iar in sud este interconectata de provincia Phang Nga de o pereche de poduri rutiere. Phuket ofera o gama larga de activitati, de la calatorii pe cont propriu la excursii ghidate. Puteti merge sa vedeti cele trei cascade minunate de pe insula. Acestea se afla in locuri diferite; in districtul Kathu se afla cascada Kathu, iar daca veniti dinspre plaja Patong, veti vedea schi nautic si pista de carting. Printre cele mai frecventate obiective turistice se numara: Karon Beach, Wat Chalong​, Hat Kata Noi​ dar si altele asemenea. Daca alegeti aceasta destinatie, va recomandam sa va informati cu privire la ghizii de turism si trasee disponibile !

Informatii despre zboruri: destinatia Phuket, ruta Bucuresti-Phuket in perioadele 04-14, 15-24 mai si 12-21 iunie 2019:

 

 

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ U Zenmaya Phuket ♦ MAI House Patong Hill​ ♦ Casa Blanca Boutique Hotel ♦  si ♦ Wabi Sabi Boutique Hotel​ ♦♦ 

► Precizam faptul ca in aceasta perioada unitatile de cazare au reduceri de pret.Cel mai indicat ar fi sa urmariti ofertele de cazare in functie de perioada aleasa pentru vacanta.

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?