HOLIDAY IN TROPEA 16/04/2019
Lamezia Terme este un oras situat în partea centrală a Calabriei, o zonă celebră pentru peisajele sale frumoase. Cand va ganditi la Tropea, va gânditi defapt la soare, mare si viziuni de neuitat. Acest oras frumos este situat în provincia Vibo Valentia de-a lungul coastei zeilor, numit si Costa Bella pentru viziunile sugestive si apropierea sa de splendidele Insule Eoliene. Cu vedere spre Marea Tireniană, Tropea este, de fapt, unul dintre cele mai încântătoare locuri de pe coasta Calabriei. Printre cele mai populare obiective turistice se numara: Rotonda Beach, Artistic Creations The Lighthouse, Santuario di Santa Maria dell'Isola di Tropea si Spiaggia Michelino. Fără îndoială, marea cristalina si nisipul alb reprezintă o atractie puternică pentru relaxarea de vară, dar pentru cei care iubesc viata subacvatică nu este nimic mai sugestiv decât să se scufunde în aceste ape. De asemenea există plantatii de citrice, maslini si potgoriile care înconjoară întreaga zonă reprezentand o destinatie interesantă pentru o excursie în mediul rural înconjurător. În oras, în schimb, o plimbare prin centrul orașului, alcătuită din străzi si piete înguste, la care bisericile si palatele nobile au vedere, este ideal pentru mersul pe jos și oprirea în locuri caracteristice, dar și pentru a admira, de la Corso Vittorio Emanuele, o panoramă splendidă. Astazi va propunem o vacanta super ieftina pe una dintre cele mai frumoase plaje ale Europei, Tropea. Facand referire la mijlocul de transport, precizam ca in perioada vacantei, distanta dntre Lamezia Terme si Tropea se poate parcurge cu trenul si costa intre 8.5 si 10 euro dus-intors, durata calatoriei fiind de aproximativ 50 de minute.

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Lido Blanca Beach - locul unde plajele cu nisip alb se întâlnesc cu albastrul adânc al Mării Mediterane.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Lamezia Terme, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 12-19 mai 2019:

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare (Tropea si Lamezia Terme): ♦ Hotel Tropis ♦  Hotel Rocca Della Sena​ ♦  Bram Hotel​ ♦  si  ♦ Savant Hotel​ ♦  in perioada 12-19 iunie:

► Va recomandam sa consultati sectiunea Hotels si sa urmariti ofertele de cazare disponibile.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?