HOLIDAY ON THE AMALFI COAST (IN SALERNO PROVINCE) 24/03/2019
Napoli este cel mai mare oras din Italia de sud. Este una dintre capitalele regionale si se afla la mijlocul distantei dintre Vezuviu si zona vulcanica Campi Flegrei.Salerno se afla la 50 km sud-est de Napoli, la capatul de nord al golfului cu acelasi nume, acolo unde dealurile peninsulei Sorrento aluneca in Marea Tireniana.Este de asemenea un port animat, cu un centru istoric deosebit si o promenada pe malul marii - Lungomare Trieste. Fiind oras universitar, are si o viata de noapte interesanta, intretinuta de mai multe cluburi, discoteci si cafenele.Nu in ultimul rand, Costiera Amalfitana: aceasta zona turistica se afla in partea sudica a Peninsulei Sorrentine, in provincia Salerno. Linia de coasta care se identifica cu regiunea Amalfi se intinde intre orasele Positano – la vest si Vietri sul Mare - la est. Intreaga coasta, extrem de abrupta si cu niste peisaje absolut fantastice, este strabatuta de o sosea care pe alocuri a fost sapata in stanca sau cocotata pe poduri si cornise. Pe versanti au fost sapate in stanca gradini suspendate, sosele, hoteluri, alei cu trepte – de fapt orasele intregi, cu biserici, muzee si strazi, orase 100% turistice care au devenit, de-a lungul ultimelor decenii, adevarate statiuni de lux. Printre cele mai atractive obiective turistice din Salerno, se regasesc:The Garden of Minerva, Salerno Cathedral, Municipal Garden si Luci d'Artista. Va puteti organiza o escapada cu un buget mic pe Coasta Amalfi, una dintre cele mai frumoase zone din Italia ! Din Salerno puteti vizita cu usurinta Coasta Amalfi fie cu autobuzul, fie cu un scuter sau cu o masina inchiriata. Transferul intre aeroportul din Napoli si Salerno se face cu autobuzul si costa 8 euro dus-intors.

 

Coasta Amalfi, locul unde muntele intalneste marea, iar casele colorate stau marturie a locuitorilor ce traiesc in acest peisaj de poveste. Este una dintre cele mai vizitate regiuni din sudul Italiei si are unul dintre cele mai frumoase tarmuri ale Marii Tireniene. 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Napoli, ruta Bucuresti-Napoli  in perioada 11-18 mai 2019:

 

Oferte de cazare selectate ( Din Napoli, Salerno si Amalfi Coast ): ★★ Grand Hotel Parker's ★  Hotel Royal Continental ★  Novotel Salerno Est Arechi​ ★  Grand Hotel Salerno​ ★  Hotel Raito Wellness & SPA​ ★  si  ★ NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi​ ★★  in perioada 11-18 mai:

► Va recomandam sa va informati cu privire la ofertele de cazare, accesand sectiunea Hotels.

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?