IBIZA IN APRIL 19/03/2019




Ibiza, sora mai mică a insulei Mallorca, numită după arhitectura sa şi „Insula Albă”, este a treia insulă ca mărime din arhipeleagul Balearelor. O importanta revolutie culturala s-a produs in anii 70, odata cu ajungerea unui numar mare de artisti, refugiati din Europa Centrala in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, care i-a conferit insulei Ibiza caracterul cosmopolit, multietnic. Numărul plajelor din insula Ibiza este de circa 50. Acestea au o frumuseţe aparte, cu nisip fin şi ape de un albastru cristalin. Există plaje pentru familii, plaje solitare, plaje animate. Ibiza este renumită şi pentru peisajele sale naturale spectaculoase şi impresionante. Unul dintre locurile unde poate fi admirat un asemenea peisaj este Cala d’Hort în faţa căreia se află misterioasa stânca Es Vedra. Cu toate acestea, insula nu si-a pierdut complet caracterul traditional. Nordul insulei este acoperit de livezi de maslini, smochini si migdali, coline inverzite, iar zona de coasta este presarata cu golfuri stancoase. Pe de alta parte, reputatia sa privind viata de noapte agitata este perfect justificata: orasul are cea mai mare concentratie de cluburi si discoteci decat oricare alt oras din Europa. Asadar, va propunem o vacanta de neuitat in Ibiza ! Am gasit pentru dumneavoastra un zbor la pret rezonabil !

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice: Cala Comte. Privirea apusului este atracția acestei plaje cu ape cristaline, parcare și restaurant în apropiere.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Ibiza, ruta Bucuresti-Ibiza in perioada 05-11 aprilie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★★ Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa ★★  Royal Plaza Hotel Ibiza Town​ ★★  Palladium Hotel Don Carlos​ ★★  si  ★★ Hotel Simbad Ibiza​ ★★  in perioada 05-11 aprilie 2019:

► Alte unitati de cazare recomandate: ★★ Tropic Garden Aparthotel ★★  si  ★★ Nobu Hotel Ibiza Bay ★★

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?