IGGY POP IN ATHENS, RELEASE FESTIVAL 2019 08/04/2019




Atena este capitala Greciei si a cunoscut o evolutie glorioasă, mai ales în Grecia Antică. Faimosul oras se întinde de-a lungul Câmpiei centrale din regiunea Attica, cunoscut şi ca un bazin. Cele mai vizitate obiective turistice nsunt: Acropolis of Athens, Parthenon, Muzeul Acropole, Olympieion, Syntagma Square​ dar si altele. Am ales ca astazi sa va propunem ceva nou pentru Atena. Cunoscutul artist punk Iggy Pop va canta anul acesta la doua festivaluri din Europa: Mad Cool Festival si Release Festival. Noi va recomandam sa il ascultati live la Atena, pe 8 iunie, la Release Music Festival ce va avea loc in Palaio Faliro si sa petreceti cateva zile in capitala Greciei. Alaturi de Iggy Pop pe scena îi mai puteti vedea in aceeasi zi pe James, Shame si multi altii. Optional, puteti cauta si detalii despre LineUp. Biletele pentru concert variaza intre 42.5 € si 130 € si pot fi achizitionate online ca si la celelalte concerte.

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Palaio Faliro

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Atena, ruta Bucuresti-Atena in perioada 07-09 iunie 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate (Athens si Palaio Faliro): ★★ Royal Olympic Hotel ★★  Electra Palace Athens​ ★★  Hilton Athens​ ★★  Athens Marriott Hotel ★★  si  ★★ Coral Hotel Athens​ ★★  in perioada evenimentului:

► Ofertele de cazare sunt disponibile in sectiunea Hotels.

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?