ISTANBUL IN JUNE 05/05/2019




Istanbul este singurul oraș din lume ce se întinde pe malurile a două continente, Europa si Asia, fiind situat in nord-estul Mării Marmara.Orasul este destinat sa fie capitala, iar in prezent pastreaza urmele unor civilizatii trecute, si reprezinta, cu toata splendoarea si misticismul sau, o armonioasa legatura intre Est si Vest, trecut si prezent, antic si modern. Este unul dintre orasele cu cea mai bogata istorie, cat si unul dintre cele frumoase, incantatoare si vii orase din lume. Are o atmosfera numai a lui, cu stilul sau de viata, oamenii sai, atractiile sale. Aici trebuie sa aveti grija cum va petreceti timpul pentru ca orasul are multe de oferit turistilor de pretutindeni.Vechile palate, moscheile din epoca otomana, bisericile, bazarul si toate celalalte sunt locuri minunate care merita vizitate. Astazi va oferim ocazia sa vizitati Istanbul, cu un buget echilibrat ! Recomandarea noastra este sa va informati cu privire la mijloacele de transport disponibile din aeroport.

 

 

 

 

 

Una dintre principalele atractii turistice ale orasului: Moscheea Albastră din Istanbul - este cea mai cunoscută moschee din Istanbul și moscheea națională a Turciei, fiind unul dintre simbolurile acestei țări.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Istanbul, ruta Bucuresti-Istanbul in perioada 03-10 iunie 2019:

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Hilton Istanbul Bomonti ★  Elite World Business Hotel ★  Hotel Sultania​ ★  InterContinental Istanbul   si  ★ Hotel Sapphire Istanbul ★★ in conditii optime !

► Va recomandam sa consultati ofertele de cazare in sectiunea Hotels, deoarece pot aparea mici diferente de pret.

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?