JAMES MORRISON'S CONCERT IN DUBLIN 26/02/2019
Dublin este capitala si totodata cel mai mare oras a Irlandei, fiind situat pe malurile râului Liffey.Printre cele mai vizitate atractii turistice se regasesc: Dublin Castle, Temple Bar​, Phoenix Park, St Stephen's Green, St Patrick's Cathedral si National Gallery of Ireland.​De asemenea in oras se găsesc cele mai mari si prestigioase muzee din Irlanda: Muzeul Irlandez de Artă Modernă,  Galeria Municipală Hugh Lane, Biblioteca Chester Beatty.Daca doriti sa organizati o vacanta in aceasta destinatie, va propunem ceva nou, un city break la inceputul lunii aprilie.Pe data de 04 aprilie 2019 la ora 7.00 pm, canta James Morrison, una dintre cele mai mari povesti de succes ale erei sale, iar acum incepe un nou capitol in cariera odata lansarea noului sau album, “You’re Stronger Than You Know”.Cu aceasta ocazie, artistul va incepe un turneu in UK dar si in alte tari din Europa. Noi va recomandam sa il ascultati la Dublin pe 4 aprilie, la Olympia Theatre si sa petreceti cateva zile in capitala Irlandei. Biletele pentru concert variaza intre 42 € si 46 € si pot fi achizitionate online. Va recomandam sa va informatii mai bine cu referire la concert si la obiectivele turistice.

 

Informatii zbor: ruta Bucuresti-Dublin, in perioada 03-05 aprilie 2019:

 

Am selectat oferte de cazare din Dublin si din apropiere de Olympia Theatre: ♦♦ The Westbury Hotel ♦♦ The Shelbourne Dublin A Renaissance Hotel  ♦♦ The Marker Hotel​ ♦♦ The Merrion Hotel​ ♦♦ Temple Bar Hotel​ ♦♦  si  ♦♦ Blooms Hotel​ ♦♦

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?