JAMIROQUAI CONCERT IN BRUSSELS 23/04/2019
Jamiroquai sarbatoreste anul acesta 27 de ani de la aparitia primului single, “When You Gonna Learn” din 1992. Succesul acestei piese le-a adus britanicilor un contract cu Sony Music pentru lansarea a 8 albume. Popularitatea formatiei a crescut treptat, piese ca “Virtual Insanity” si “Cosmic Girl” aducandu-le recunoasterea la nivel international. Formatia are in palmares un premiu Grammy si peste 25 de milioane de albume vandute.Anul acesta artistii vor ajunge in cateva orase din Europa si ne-am gandit sa va propunem un city break la pret excelent ! Va recomandam sa îi ascultati live la Bruxelles, pe 30 mai, la Forest National si sa petreceti cateva zile in capitala Belgiei. Biletele pentru concert variaza intre 69 € si 203 € pot fi achizitionate online ca si la celelalte concerte.

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Forest National -  o arena multifuncțională situată în municipiul Forest, langa Bruxelles. Aceasta gazduieste evenimente sportive interioare, precum si concerte realizate de o mare varietate de artiști.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Bruxelles, cu plecari din Bucuresti si Cluj in perioada 29 - 31 mai 2019:

 

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare din perioada 29 - 31 mai: ◊♦◊ Sofitel Brussels Europe ◊♦◊  Rocco Forte Hotel Amigo​ ◊♦◊  Hotel Metropole Brussels​ ◊♦◊  Hotel Le Plaza Brussels​ ◊♦◊  si  ◊♦◊ The Dominican​ ◊♦◊

► Recomandarea noastra este sa optati pentru o unitate de cazare situata in apropiere de locul desfasurarii concertului.

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?