KHALID IN ANTWERP 2019 22/07/2019
Khalid, aka Donnel Robinson, a ajuns in atentia publicului odata cu lansarea single-ului de debut “Location”, ce a urcat pana pe pozitia a 16-a in topul Billboard Hot 100. A urmat debutul pe TV in emisiunea lui Jimmy Fallon si un premiu MTV VMA in 2017 pentru “Cel mai bun artist”. Albumul sau de debut, “American Teen”, a aparut in octombrie 2017 si a fost dublu certificat cu platina pentru vanzari ce au depasit doua milioane de exemplare. Pentru acest disc, Khalid a primit o nominalizare la Grammy, in categoria Cel mai bun album urban contemporan, in vreme ce single-ul “Location” a fost nominalizat pentru cea mai buna piesa R&B. Anul acesta, artistul a revenit cu cel de-al doilea material de studio, “Free Spirit”. Promovarea LP-ului a inceput cu piesa “Talk”, single-ul titular fiind lansat impreuna cu un videoclip intim. Noi va propunem sa îl ascultati live la Antwerp, pe 29 septembrie, la ‘Lotto Arena‘ si sa petreceti cateva zile in unul dintre cele mai frumoase orase din Belgia. Biletul pentru concert este 46 € si poate fi achizitionat online.

 

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Lotto Arena -  o sală de spectacole din Antwerpen, Belgia.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Bruxelles, ruta Bucuresti-Bruxelles in perioada 28-30 septembrie 2019:

► Din Bruxelles pana in Antwerp puteti ajunge cu trenul. Biletul este 9.40 €, iar calatoria dureaza aproximativ o ora.

 

 

Oferte de cazare selectate (Brussels si Antwerp): ♦♦ Hotel Metropole Brussels ♦♦  Warwick Brussels ♦♦   Hotel Le Plaza Brussels​ ♦♦   Rocco Forte Hotel Amigo​ ♦♦   si   ♦♦  Radisson Blu Astrid Hotel Antwerp ♦♦   in perioada urmatoare:

► Mai multe oferte disponibile in sectiunea Hotels.

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?