KLM/AIRFRANCE PROMOTION TO PANAMA 13/04/2019
O tara exotica mai putin cunoscuta, Panama este o destinatie de vacanta care imbina armonios peisaje incantatoare, paduri tropicale nealterate de civilizatie, plaje cu nisip alb, fin, insule salbatice, refugii montane si modernismul capitalei Ciudad de Panama, supranumita si Miami a Americii Centrale. Celebra in toata lumea datorita Canalului sau, Panama este o destinatie ideala pentru iubitorii ecoturismului, oferind oportunitatea de a admira peisaje spectaculoase si diverse si de a asculta muzica naturii, de la sunetele exotice ale junglei la linistea desertului sau la simfonia valurilor de pe cele doua tarmuri la Marea Caraibelor si la Oceanul Pacific.Panama gazduieste o serie de obiective turistice atractive pentru multi turisti cum ar fi: Canalul Panama, Panamá Viejo, Miraflores, Soberanía National Park si Biomuseo. In ultimii ani, regiunile din nord, nord-est si vest au atras tot mai multi vizitatori, pentru plajele cu nisip alb, fin, dintre care va recomandam plajele exotice: Bocas del Toro, San Blas, Plaja Farallon si Playa Bonita. Va informam ca pana pe 22 aprilie 2019 KLM/Air France au promotie si de Paste. Destinatia cu cel mai bun pret este America Centrala, Panama, iar perioada de calatorie este extrem de generoasa: din iunie 2019 pana in martie 2020.

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Panamá Viejo -  ruinele arheologice ale vechiului Panama, fondat în 1519, includ un muzeu și un turn de observare cu clopot.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Ciudad de Panamá, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioadele 05-17 iunie, 10-23 septembrie, 04-14 octombrie 2019 si 02-18 martie 2020:

 

 

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 05-17 iunie, la hotelurile: ♦◊ Hard Rock Hotel Panama Megapolis ♦◊  RIU Plaza Panama​ ♦◊  Novotel Panama City​ ♦◊  DoubleTree by Hilton Panama City​ ♦◊  si  ♦◊ Radisson Decapolis Hotel Panama City ♦◊  

► Va recomandam sa consultati sectiunea Hotels, sa urmariti ofertele de cazare(pentru fiecare perioada) si sa alegeti dumneavoastra perioada optima pentru petrecerea vacantei.

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?