LA LINEA FESTIVAL IN LONDON 23/03/2019
Londra este capitala Marii Britanii si este unul dintre cele mai interesante si vizitate orase din lume.De asemenea este una din cele patru mari capitale ale modei, alaturi de Paris, Milano si New York.Cateva din locurile care trebuie sa le vizitati in mod special daca va aflati in Londra ar fi: Palatul Buckingham care este resedinta familei regale si locul unde regina Elisabeta rezideaza.Palatul este asezat vizavi de strada Pall-Mall si monumentului Regina Victoria.Catedrala Saint Paul care este resedinta bisofului de Londra si centrul spiritual al orasului.The Palace Of Westminster este una dintre cele mai cunoscute constructii din lume.Sunt foarte multe atractii turistice tocmai de aceea este indicat sa va documentati inainte cu scopul de vizita cat mai multe obiective intr-un timp foarte scurt. De curand am aflat de ♦ La Linea Festival ♦. Acest festival de 10 zile se desfasoara in perioada 25 aprilie - 05 mai,iar acum în cel de-al nouăsprezecelea an, găzduiește superstaruri globale și cele mai bune talente emergente din toată lumea muzicii latine. Oferind o serie impresionantă de debutări în Marea Britanie, premii mondiale, apariții rare în tara și care se desfășoară în punctele de concerte, cluburi și centre de artă din Londra, festivalul va prezenta încă o dată diversitatea muzicii latine noi pe scară internațională, hipnotice cubaneze nu-electronica, jazz-ul infuzat de samba din Brazilia, cumbia mexicana, ritmurile psihedelice argentiniene si multe altele. In fiecare aprilie, orasul-capitala găzduiește artiști de top din întreaga lume, spre deliciul fanilor muzicii. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor direct, operat de Wizz Air, la pret avantajos !

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Palatul Buckingham -  reședința principală din Londra a monarhilor britanici. Situat în Orașul Westminster, palatul este folosit pentru evenimente de stat și pentru cazarea invitaților regali. 

 

 

Informatii zbor: destinatia Londra, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 24 aprilie-06 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦♦ Park Plaza Westminster Bridge London ♦♦♦  Grange St Paul's Hotel ♦♦♦  The Royal Horseguards​ ♦♦♦  Kimpton Fitzroy London​ ♦♦♦   si   ♦♦♦ Radisson Blu Edwardian Hampshire​ ♦♦♦  in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa urmari indeaproape ofertele de cazare in sectiunea Hotels, deoarece pot aparea reduceri de pret.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?