LANA DEL REY IN DUBLIN 22/04/2019
Lana Del Rey si-a surprins fanii la inceputul lui 2019, cu un nou single, “hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it”. Astfel, artista ne propune un prim single de pe albumul pe care il va lansa in acest an. Judecand dupa noul track, va fi o experienta intima, cu imnuri de confesional si emotii puternice. De asemenea, anul acesta, Lana Del Rey va canta la Dublin si la cateva festivaluri din Europa. Noi va recomandam sa o ascultati live la Dublin, pe 22 iunie, la Malahide Castle & Gardens si sa petreceti un weekend prelungit in capitala Irlandei. Biletul pentru concert este 73 € si poate fi achizitionate online.

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Malahide Castle & Gardens - castelul Malahide care datează din secolul al XII-lea si gradinile botanice situate în spatele castelului, care cuprinde mai multe hectare de plante și peluze, o grădină cu pereți de 1,6 hectare.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Dublin, ruta Bucuresti-Dublin in perioada 21-23 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ The Shelbourne Dublin A Renaissance Hotel ★★  The Marker Hotel ★★  Radisson Blu St Helen's Hotel​ ★★  Conrad Dublin ★★  si  ★★ Dylan Dublin ★★  in perioada 21-23 iunie:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?