LEEDS IN JUNE 01/05/2019
Leeds, al treilea oraș ca mărime din Anglia, Regatul Unit al Marii Britanii (dupa Londra și Birmingham), este cel mai mare oraș din regiunea West Yorkshire, în nordul Angliei. Orașul se află pe malurile râului Aire și este considerat a fi capitala nordului Angliei. Face parte din zona metropolitană cu același nume. Orașul a fost un important târg in Evul Mediu, prima atestare documentară datând din 1207. În Leeds există mai multe muzee, cel mai important fiind probabil muzeul armurilor Royal Armouries deschis in 1996, cand colectiile au fost transferate de la muzeul Tower of London. Obiective turistice importante: Roundhay Park, Royal Armouries Museum, Harewood House, Kirkstall Abbey, RHS Garden Harlow Car si Salts Mill dar si altele asemenea.Ca o consecință a numărului mare de studenți, în Leeds exista foarte multe baruri și cluburi, precum și locuri pentru organizarea de concerte live. Leeds a câștigat o reputație bine-meritată de destinație favorita pentru cluburi și discoteci. Adeseori orașul este descris ca fiind al doilea din acest punct de vedere in Marea Britanie, fiind întrecut doar de capitala Londra.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Royal Armouries Museum -  Clădire modernă cu exponate, inclusiv armura lui Henric VIII, istorisiri de război și arme experimentale.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Leeds, ruta Bucuresti-Leeds in perioada 10-17 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare: ★★ The Queens - QHotels ★★  Leeds Marriott Hotel​ ★★  Park Plaza Leeds​ ★★  Malmaison Hotel Leeds​ ★★  si  ★★ Mercure Leeds Centre Hotel​ ★★ 

► Ofertele de cazare pot fi urmarite in sectiunea Hotels. Va recomandam sa va faceti rezervare din timp deoarece in aceasta perioada sunt reduceri de pret.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?