LISBON IN JULY 26/04/2019
Lisabona: orasul celor sapte coline. Lisabona, capitala Portugaliei, este un oras fascinant, amestec de traditie si ritmul trepidant al vietii cotidiene, de arhitectura clasica si edificii moderne. Astazi revenim pe coasta acestui oras fermecator pentru o vacanta in plina vara. Zbor low cost Wizz Air si 7 nopti de cazare, aproximativ 330 euro/persoana ! De aceasta data aveti de ales intre explorare, plaja sau cate putin din amandoua. Daca doriti sa vizitati Lisabona si imprejurimile (Sintra, Cascais), recomandarea noastra este sa va informati cu privire la un ''ghid de supravietuire''. Nu sunt foarte multe zboruri disponibile, iar acestea care au ramas probabil ca se vor epuiza destul de rapid, asa ca luati o decizie cat mai curand posibil.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Praça do Comércio -   cunoscută popular ca Terreiro do Paço, este o piață publică aflată în zona joasă a orașului Lisabona, cu deschidere către estuarul râului Tagus.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Lisabona, cu plecari din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioadele 14-21 mai si  02-09 iulie 2019:

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 14-21 mai, la hotelurile: ♦♦ Corinthia Hotel Lisbon ♦♦  InterContinental Lisbon​ ♦♦  Eurostars Das Letras​ ♦♦  Dom Pedro Lisboa​ ♦♦  si  ♦♦ Novotel Lisboa​ ♦♦  in conditii optime.

► Va recomandam sa va faceti rezervare mai din timp deoarece in aceasta perioada sunt reduceri de pret.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?