LITTLE MIX IN VIENNA 13/06/2019
Little Mix este un grup muzical feminin din UK format in 2011. Acesta a devenit primul grup care a castigat competitia pentru sezonul 8 a The X Factor in 2011. In urma victoriei, fetele au semnat un contract cu casa de discuri Syco Records a lui Simon Cowell si au lansat o versiune a cantecului „Cannonball” de Damien Rice (cantecul ce le-a adus victoria). Little Mix si-au lansat albumul de debut ‘DNA’ la 19 noiembrie 2012. El a intrat in top 5 din 8 tari, inclusiv locul 2 in Regatul Unit si locul 2 in Billboard 200 din Statele Unite. Anul acesta fetele de la Little Mix au turneu in Europa. Noi va recomandam sa le ascultati live pe 19 septembrie, la Viena, la Wiener Stadthalle si sa petreceti cateva zile in capitala Austriei. Biletele pentru concert variaza intre 47 € si 102 € si pot fi achizitionate online.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Wiener Stadthalle -  un stadion multifuncțional acoperit din Viena, Austria.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Viena, ruta Bucuresti-Viena in perioada 18-20 septembrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate (Din apropiere de Wiener Stadthalle): ♦♦ Fleming's Conference Hotel Wien ♦♦  Arte Hotel Wien Stadthalle ♦♦  Hotel Mercure Wien Westbahnhof​ ♦♦  si  ♦♦ Arthotel ANA Westbahn​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?