LOT POLISH AIRLINES PROMOTION TO KRAKOW 28/02/2019
Cracovia este unul dintre cele mai vechi si mai mari municipii din Polonia.In mod traditional, a fost considerata ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural si stiintific. Reprezintă totodata fosta resedinta a regilor polonezi si este considerata de multi ca fiind inima Poloniei, avand o istorie de peste 1000 de ani.Cracovia este un oras capricios si cu greu rezisti sa nu te indragostesti de ale sale parcuri si strazi."Ramasitele" Cortinei de Fier pot fi inca identificate in palidul relief urban ilustrat de zonele gri ale orasului si de suburbiile identice.In prezent, orasul isi adauga la blazonul indelungatei sale existente, atributul de "capitala a artei si tineretii”. In lunile mai-iunie, in timpul anualelor "Zile ale Cracoviei", are loc aici "Juwenalia”, un carnaval studentesc in care tinerimea universitara sustine examenul la talent si inovatie artistica.Sa nu uitam ca orasul-port este vizitat cu incantare de peste 7 milioane de turisti anual. Astazi va propunem sa vizitati unul dintre cele mai frumoase orase din Polonia, cu bani mai putini. Compania Lot Polish Airlines deschide o ruta noua din Bucuresti, astazi la promotie ! Orarul este foarte bun, cu plecare dimineata, intoarcere seara. Toate cele cinci optiuni de cazare sunt localizate in centrul orasului, cu note foarte bune din partea turistilor, iar perioada de calatorie este extrem de generoasa: din mai pana in august.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Cracovia, ruta Bucuresti-Cracovia in perioadele 21-24, 25-27 mai si 25-28 iunie 2019:

 

Am selectat hotelurile cu cele mai multe rezervari: ★★ Sheraton Grand Krakow ★  Radisson Blu Hotel Krakow  ★   Metropolitan Boutique Hotel​ ★  PURO Krakow Stare Miasto​  ★  si  ★ Vienna House Andel's Cracow​ ★ in perioada 21-24 mai:

► Va recomandam sa consultati ofertele de cazare si preturile acestora, pentru fiecare perioada in parte accesand sectiunea Hotels.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?