LUXEMBOURG IN JUNE 24/04/2019
Luxemburg este una dintre cele mai mici tari din Europa, fiind situat in vest si se invecineaza cu Belgia, Germania si Franta. Impreuna cu Belgia si Olanda, acesta formeaza Benelux.Luxemburg este capitala si cel mai mare oras al Ducatului cu o populatie de aproximativ 80.000 locuitori si este situat la confluenta râurilor Alzette si Pétrusse, fiind un important centru bancar si administrativ. Graniţa estică este formată de râurile Mosela, Sauer şi Our, iar pǎdurile de stejar şi fag reprezintă 55% din teritoriu. Orasul Vechi Luxemburg adaposteste: Piata Armelor - piata animata, ocupata vara de cafenele, dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm, unde se afla Primaria din anul 1830 si statuia marelui duce de Luxemburg, Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit - punct de belvedere, Monumentul Solidaritatii Nationale, Bock - stanca pe care a fost construit primul castel al ducatului, fortificatiile si cazematele, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, cladirea Consiliului de la Corniche - marginit de case nobiliare, se afla pe marginea vechilor fortificatii si mai este numit "cel mai frumos balcon al Europei".Obiective turistice importante sunt: Vianden Castle, Palatul Ducal, catedrala Notre-Dame din Luxemburg, Adolphe Bridge, Place Guillaume II si Casemates du Bock. Daca alegeti Luxemburg ca destinatie de vacanta pentru perioada urmatoare, va propunem o vacanta de vara planificata la inceputul lunii iunie, cu un buget echilibrat !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: catedrala Notre-Dame din Luxemburg -  o catedrală catolică în stil gotic, baroc și renascentist, într-o fostă biserică iezuită terminată în 1621.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Luxemburg, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioada 06-12 iunie 2019:

► Va recomandam sa consultati sectiunea Flights pentru informare.

 

 

Oferte de cazare selectate, in perioada 06-12 iunie: ♦♦ Hotel Le Royal Luxembourg City ♦♦  DoubleTree by Hilton Luxembourg​ ♦♦  Novotel Luxembourg Centre​ ♦♦  si  ♦♦ Novotel Luxembourg Kirchberg​ ♦♦  in conditii excelente.

► Cel mai indicat ar fi sa urmariti ofertele de cazare in sectiunea Hotels si sa va faceti rezervare din timp. Recomandarea noastra este sa va informati cu privire la disponibilitatea locurilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?