MØ IN DUBLIN, MOTHER PRIDE BLOCK PARTY 03/04/2019
Dublin este capitala si totodata cel mai mare oras a Irlandei. Una dintre cele mai vechi regiuni dublineze o constituie Temple Bar, cartierul în care se concentreaza o mullime de restaurante, pub-uri si magazine moderne. Majoritatea atractiilor se afla în partea de sud a râului Liffey - un râu foarte curat. Orasul are multe parcuri publice, cel mai cunoscut dintre acestea fiind Parcul „Phoenix”.Printre cele mai cunoscute obiective turistice se regasesc: Dublin Castle, St Stephen's Green, Guinness Storehouse, Dublin Zoo si Castelul Malahide. Astazi am aflat de un eveniment cu totul neasteptat: , artista daneza care a devenit faimoasa datorita hitului „Lean On”, are in acest an un nou turneu in UK – ‘Forever Neverland – Chapter 3’, dar va ajunge si la cateva festivaluri din Europa.Va propunem sa o ascultati la Dublin, pe 29 iunie, la Mother Pride Block Party (The National Museum of Ireland) si sa petreceti cateva zile in capitala Irlandei. Biletele pentru concert variaza intre 19 € si 33 € si pot fi achizitionate online.

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: The National Museum of Ireland

 

Informatii despre zbor: destinatia Dublin, ruta Bucuresti-Dublin in perioada 28 iunie- 01 iulie 2019:

► Puteti accesa sectiunea Flights pentru a urmari zborul.De asemenea puteti cauta zboruri si pentru perioada 28-30 iunie 2019.

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Ashling Hotel ★★  The Westbury Hotel​ ★★  The Marker Hotel ★★  Radisson Blu St Helen's Hotel​ ★★   si   ★★ The Gibson Hotel​ ★★   in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa optati pentru unitatile de cazare de 4 stele deoarece serviciile prestate sunt asemanatoare, iar preturile sunt mai atractive in aceasta perioada. 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?