MAÎTRE GIMS IN PARIS 10/07/2019
Maître Gims, artistul congolez care a cucerit topurile muzicale cu piese ca ”Bella” si ”Mi Gna” va canta si anul acesta in cateva orase din Europa.Pe langa multiplele colaborari cu nume importante din Franta, Gims a lansat pana acum 3 albume proprii: “Subliminal” (2013), “Mon coeur avait raison” (2015) si “La Ceinture Noire” (2018). Single-ul “Bella” a fost nominalizat la categoriile ”Cea mai buna piesa” si ”Cel mai bun videoclip” la World Music Awards 2014 si s-a mentinut in topul american Billboard vreme de 18 saptamani. Va recomandam sa îl ascultati la Saint – Denis, pe 28 septembrie, pe Stade de France si sa petreceti cateva zile in orasul luminilor. Biletele pentru concert variaza intre 29 € si 99 € si pot fi achizitionate online.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii concertului: Stade de France -  cel mai mare stadion din Franța, cu 80.000 de locuri pentru spectatori și facilități deosebite pentru transmiterea televizată a evenimentelor organizate aici.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Paris, ruta Cluj Napoca-Paris in perioada 27-29 septembrie 2019:

► Zboruri disponibile si din Bucuresti.

 

 

Oferte de cazare selectate (din Paris si Saint-Denis): ♦♦ Novotel Paris Saint Denis Stade Basilique ♦♦  Courtyard by Marriott Paris Saint Deni​ ♦♦  Novotel Suites Paris Stade de France​ ♦♦  Mercure Paris Centre Tour Eiffel ♦♦   si   ♦♦ L'Empire Paris ♦♦  in conditii excelente, la pret rezonabil !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?