MAD COOL FESTIVAL IN MADRID 03/03/2019
Madrid nu este doar capitala tării, ci si capitala provinciei si a comunitătii autonome Madrid.Principala poarta de acces in Madrid este aerportul international Madrid-Barajas situat la 13 km nord est de oras.Acest aeroport care deserveste capitala este cel mai mare din Spania.Orasul-capitala este plin de contraste, aici fiind locul unde caracterul de oras istoric se imbina perfect cu arhitectura moderna.In ciuda populatiei mari, nu este foarte aglomerat datorita retelei metroului madrilen, una dintre cele mai extinse retele de metrou din lume si cu un ritm de dezvoltare accelerat. In Madrid exista o oferta foarte bogata de hoteluri si posibilitati de cazare pentru turistii cu standarde dintre cele mai variate. Aici se gaseste cazare ieftina dar si cazare la hoteluri de cinci stele si pot fi inchiriate apartamente sau chiar vile.Asadar mixul de obiective turistice, cu oferte de cazare din belsug si cu o viata de noapte tumultoasa face din Madrid o destinatie de vacanta preferata de multi turisti. Astazi va informam ca in perioada 11-13 iulie se desfasoara  ♦ Mad Cool Festival ♦, un festival de muzica alternativa, rock si pop ce are loc in Madrid. Prima editie a avut loc in 2016, dar festivalul a ajuns deja pe lista marilor evenimente din Europa. În 2018, festivalul sa mutat într-o zonă mai mare si o multime de spatiu, cam 100,000 metri pătrați cu o capacitate de 80.000 de locuri. Editia de anul acesta va avea locatia Valdebebas-Ifema , iar pe scena vor urca The Cure, Bon Iver, The National, The Chemical Brothers, Iggy Pop, Robyn si multi altii. Transportul public vă va duce de la centrul orașului în aproximativ 30 de minute, pe linia de metrou 8 spre Feria de Madrid. De asemenea biletele pentru festival pot fi achizitionate online si se gasesc la preturile: 175 € - acces trei zile la festival, 79 € - acces o zi la festival, 400 € - acces trei zile la festival VIP si 150 € - acces o zi la festival VIP.

 

 

Informatii cu privire la zbor: destinatia Madrid, ruta Bucuresti-Madrid in perioada 10-17 iulie 2019:

 

Oferte de cazare selectate (din Madrid si Ifema - Feria de Madrid) : ★★ Westin Palace Hotel  ★  Hotel Urban Madrid​  ★  The Principal Hotel​  ★  Novotel Campo De Las Naciones  ★  si  ★ Hotel Maydrit​ ★★  in perioada 10-17 iulie 2019:

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?