MALAGA IN APRIL 11/03/2019
Malaga este un oraş mare din sudul Spaniei şi reprezintă unul dintre destinatiile turistice cele mai importante din Spania, Europa cat şi de pe litoralul mării Mediterane. Este oraş municipiu şi centru geografic de pe Costa del Sol, zonă turistică ce se extinde din Nerja pană la Manilva. Desi aspectul general al orasului este modern, Málaga pastreaza cateva cladiri istorice, cum ar fi Catedrala din secolul al XVI-lea, aici fiind si locul de nastere al celebrului artist Pablo Ruiz Picasso.Cele trei centre turistice principale ddin oras sunt: Calle Marqués de Larios, Plaza de la Constitutión sau Plaza Mayor si Calle de Granada, locatii faimoase pentru shopping, viata de noapte spumoasa si divertisment cultural.De asemenea, aeroportul din Malaga, poarta de intrare în Costa del Sol dinspre Europa este unul dintre cele mai mari din Spania datorită numărului mare de zboruri europene.Pentru iubitorii de grădini şi parcuri, în centrul oraşului se află splendidele grădini din Alameda. Din punct de vedere turistic, clima blanda, vegetatia luxurianta, precum si superbele plaje din apropiere, au transformat Málaga intr-o destinatie de vacanta. Va recomandam sa alegeti o unitate de cazare situata in apropiere de centrul orasului si sa va faceti rezervari mai din timp.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Malaga, plecare: din Bucuresti, in perioada 08-16 aprilie 2019:

 

 

 

Am selectat cele mai cautate unitati de cazare: ★★ Vincci Seleccion Posada del Patio ★★  Barcelo Malaga​ ★★  Salles Hotel Malaga Centro​ ★★ NH Malaga ★★  si  ★★ Hotel MS Maestranza Malaga ★★

► La alegerea dumneavoastra, puteti opta si pentru alte unitati de cazare accesand sectiunea Hotels.

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?