MALTA IN APRIL 09/04/2019
Malta este o tara insulara sud-europeana cu capitala la Valletta, fiind una dintre cele mai spectaculoase insule europene, o destinatie de top pentru intreaga familie. Aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila: puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul. Plajele sau golfurile apar la tot pasul, iar multe dintre acestea păstrează relieful stâncos, cu pietre ascuţite, acoperite cu alge şi înnegrite de valurile necontenite ale mării sărate. Există şi zone cu plaje cu nisip fin, cel mai adesea înţesate de turişti, precum şi plaje artificiale, una dintre acestea fiind cea din Saint Julian, amenajată cu nisip adus din Iordania. Malta este in ultima perioada, o destinație turistică populară, cu o climă caldă, numeroase zone de agrement și monumente arhitecturale și istorice, care ofera o fascinatie deosebita oricarui vizitator. Profitati de zborurile accesibile din perioada imediat urmatoare si organizati-va o vacanta in Malta, cu bani putini. Tariful include biletul de avion dus-intors si 7 nopti de cazare la hotel cu rating bun.

 

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice: Fereastra Azură - un fost arc natural din calcar situat pe insula Gozo din Malta. Ġgantija -  două temple conservate din neolitic, printre cele mai vechi monumente din lume și un centru pentru vizitatori.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Malta, ruta Bucuresti-Malta in perioada 21-28 aprilie 2019:

 

 

Oferte de cazare: ★★ Hotel Phoenicia Malta ★★  Corinthia Palace Hotel & Spa​ ★★  Maritim Antonine Hotel & Spa​ ★★  The Victoria Hotel - AX Hotels​ ★★  si  ★★ Db San Antonio Hotel + Spa​ ★★  in perioada 21-28 aprilie:

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?