MARCH 8 IN MADRID 18/02/2019
Madrid nu este doar capitala tării, ci si capitala provinciei si a comunitătii autonome Madrid.Principala poarta de acces in Madrid este aerportul international Madrid-Barajas situat la 13 km nord est de oras.Acest aeroport care deserveste capitala este cel mai mare din Spania.Orasul-capitala este plin de contraste, aici fiind locul unde caracterul de oras istoric se imbina perfect cu arhitectura moderna.In ciuda populatiei mari, nu este foarte aglomerat datorita retelei metroului madrilen, una dintre cele mai extinse retele de metrou din lume si cu un ritm de dezvoltare accelerat. In Madrid exista o oferta foarte bogata de hoteluri si posibilitati de cazare pentru turistii cu standarde dintre cele mai variate. Aici se gaseste cazare ieftina dar si cazare la hoteluri de cinci stele si pot fi inchiriate apartamente sau chiar vile.Asadar mixul de obiective turistice cu oferte de cazare din belsug si cu o viata de noapte tumultoasa face din Madrid o destinatie de vacanta preferata de multi turisti iar un city-break in Madrid poate fi o modalitate ideala pentru relaxare ! Amintim ca in perioada imediat urmatoare, pe data de 8 martie este sarbatorita ♣ Ziua Internationala a Femeii ♣, care marcheaza intr-un fel inceputul primaverii.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Madrid, in perioadele 16-19, 23-26 martie si 01-04 aprilie 2019:

Am selectat pentru dumneavoastra cele mai cautate hoteluri din aceasta perioada: ★★  Westin Palace Hotel ★★  Hotel Urban Madrid​ ★★  Wellington Madrid ​ ★★  Gran Melia Fenix​ ★★  si  ★★ Hesperia Madrid​ ★★

► Alte unitati de cazare recomandate: ★ The Principal Hotel ★ InterContinental Madrid​ ★ 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?