MARCH 8 IN ROME 02/03/2019
Roma este capitala Italiei.Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne. Roma este un important centru turistic, iar printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul si Columna lui Traian.Pe langa obiective turistice emblematice, exista si o varietate aproape coplesitoare de alte atractii istorice sau culturale ce se gasesc la tot pasul. De aceea cea mai buna modalitate de explora aceasta destinatie si obiectivele sale turistice, este pe cont propriu. Intre atractiile turistice din Roma, supranumita Cetatea Eterna, fiecare turist poate gasi cate ceva pentru el insusi. Din aceasta multitudine de atractii si obiective turistice am incercat sa selectam cateva dintre cele mai importante; dintre acestea le puteti alege pe cele pe care considerati ca nu trebuie ratate in aceasta vacanta.Cele mai frecventate asezari turistice sunt St. Peter's Basilica, Roman Forum, Trevi Fountain​ si Pantheon​. De asemenea turistii prefera sa viziteze macar o singura data Teatrul Operei din Roma, tocmai pentru a se delecta cu o muzica deosebita !  Astazi va propunem un city break la Roma, amintind ca in perioada 01-08 martie este o perioada speciala. Data de 8 martie este asociată cu primăvara, iar unul dintre principalele simboluri ale acestei zile sunt florile. Se spune că „mascota” internațională a ♣ Zilei femeii ♣ este laleaua, care  reprezintă un simbol al primăverii și trebuie să fie oferită femeilor de ziua lor.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Roma, ruta Bucuresti-Roma in perioada  07-09  martie 2019:

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ★★ Hotel Quirinale ★★  Hotel Artemide Rome​ ★★  Starhotels Metropole​ ★★  The Westin Excelsior Rome​ ★★  si  ★★ Hotel Majestic Roma​ ★★  in perioada 07-09 martie:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?