MASCHSEE LAKE FESTIVAL 2019 21/04/2019
Orasul Hanovra (germana:Hannover) este situat pe raul Leinen si este capitala statului federal Saxonia Inferioara, Germania.Cu o populatie de aproximativ 530.000 locuitori, orasul este un important centru din nordul Germaniei, cunoscut a fi gazda unor importante expozitii anuale comerciale, cum ar fi Targul Hanovra si CeBIT. Hanovra are o insemnata importanta regionala, datorata universitatilor sale si facultatii de medicina, aeroportului international si gradinii zoologice imense. Este de asemenea un important nod rutier si feroviar al Europei. De foarte putin timp am aflat de ♦ Maschsee Lake Festival ♦: muzica și spectacolele se disting pe malul lacului din acest oraș german în primele trei săptămâni ale lunii august. Atmosfera distractivă cu băuturi și mâncăruri oferă tuturor o seară de vară relaxată și rece, iar artiștii din fiecare colț al lumii se adună în oraș pentru a le distra și a le împărtăși muzica intr-un mod deosebit. Cu peste 2 milioane de vizitatori, acest festival se consideră unul dintre cele mai mari petreceri în aer liber din Germania. Va propunem sa ascultați muzică excelentă de la artiștii mondiali, în timp ce vă alăturați deliciilor culinare internaționale din Asia până în Mexic, Spania și Germania. De asemenea, copiii se pot alătura distracției de la Lunca copiilor, cu activități special concepute pentru ei.

 

 

 

 

Locul desfasurarii festivalului: pe malul lacului Maschsee din Hanovra.

► Va recomandam sa va informati cu privire la intervalul orar al desfasurarii festivalului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Hanovra, ruta Bucuresti-Hanovra in perioada 31 iulie - 18 august 2019:

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Maritim Airport Hotel Hannover ★★  IntercityHotel Hannover​ ★★  Hotel Loccumer Hof​ ★★  Leonardo Hotel Hannover Airport​ ★★  si  ★★ Novotel Hannover ★★  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?