MATCH 8 IN THESSALONIKI 22/02/2019
Salonicul este capitala districtului Macedonia si este cel de-al doilea oras ca marime din Grecia.Orasul este plin de monumente din perioada romana, crestina sau bizantina. In Salonic noul intalneste vechiul: case vechi, cladiri construite in stil neoclassic, traverne, restaurante, hoteluri moderne, baruri, sali de cinema, teatre si ateliere mestesugaresti. Tavernele mici si patiseriile situate la parterul cladirilor ofera o varietate de specialitati macedonene. Bucataria greceasca actuala este un amestec de savori bizantine, savori din oriental mijlociu, bucatarie traditionala greceasca si influente moderne.Orasul Salonic are un character unic, datorita istoriei sale, a mozaicului de oameni, culturii, arhitecturii si a stilurilor de viata. Comparativ cu Atena, Salonicul are un aer diferit, balcanic – european, modern, divers si misterios, cu o atmosfera mult mai relaxata si destinsa.Principalele obiective turistice sunt: Turnul Alb din Salonic, Aristotelous Square​ - o piață publică vastă pe malul apei, înconjurată de vile și cafenele, Archaeological Museum of Thessaloniki - un muzeu arheologic cunoscut, cu o colecție uriașă de artă și artefacte grecești, până la antichitatea târzie, Biserica Sfântul Dumitru din Salonic, Museum of Byzantine Culture​.Cel mai indicat ar fi sa va informati cu privire la totalitatea obiectivelor inainte de a va planifica o vacanta, tocmai pentru a vizita cat mai multe locuri. Amintim ca pe data de 8 martie este sarbatorita ♣ Ziua internationala a femeii/ a mamei ♣, o zi sarbatorita in intreaga lume.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Salonic, ruta Bucuresti-Salonic in perioadele 02-10 si 06-16 martie 2019:

Ofertele de cazare selectate: ★★ The Met Hotel  ★  Electra Palace Thessaloniki  ★  Makedonia Palace​  ★  si   ★ Anatolia Hotel Thessaloniki​ ★  in perioada 02-10 martie 2019:

► Puteti urmari indeaproape ofertele de cazare pentru ambele perioade deoarece pot aparea mici diferente de pret.

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?