MEGA PROMOTION OF TURKISH AIRLINES. FLIGHTS TO PANAMA 16/03/2019
Panama este un stat din America Centrala, situat pe partea cea mai ingusta a istmului ce uneste cele doua Americi. Se invecineaza la nord-vest cu Costa Rica, la nord cu Marea Caraibilor, la est cu Columbia, iar la sud cu Oceanul Pacific.Populatia tarii numara peste 3 milioane de locuitori si o densitate de 30 de locuitori pe kmp, avand ca limba oficiala limba spaniola. O mare parte a tarii nu este locuita, majoritatea locuitorilor aflandu-se in Panama City (Ciudad de Panama) – capitala si Colon, in regiunea canalului sau pe coasta Pacificului.Cultura statului este rezultatul fuziunii dintre culturi diferite, care s-au stabilit in tara de-a lungul istoriei sale: spaniole, ameridiene, africane, din vestul Indiei, columbiene, americane, chineze si altele. Aceasta combinatie se regaseste in muzica, gastronomie si arta.Tot aici exista numeroase restaurante, la fel ca si in celelalte mari orase, unde va puteti bucura de preparate traditionale.In ultimii ani, regiunile din nord, nord-est si vest au atras tot mai multi vizitatori, pentru plajele cu nisip alb, fin, dintre care va recomandam plajele exotice: Bocas del Toro, San Blas (ofera posibilitati de sporturi acvatice), Plaja Farallon si Playa Bonita, Playa Blanca (aici se afla cele mai multe hoteluri de pe coasta Pacificului) teritoriul nefiind inca exploatat de turismul de masa.Ciudad de Panama (capitala), supranumita si Miami a Americii Centrale, este un amestec fascinant intre Spania veche si America. Centrul istoric este pe lista Patrimoniului Mondial Unesco pentru stradutele pietruite, cladirile coloniale, Plaza de Francia, Paseo de las Bovedas, biserica San Jose, biserica Santo Domingo, Muzeul de Arta Coloniala Religioasa si cea mai impresionanta cladire din capitala, Palatul Prezidential. Va recomandam sa va informati cu privire la programul de vizita al principalelor obiective turistice din capitala si la locatia acestora.

 

Una dintre cele mai importante atractii turistice: Muzeul Canalului Panama​, o organizație non-profit si muzeu public in Panama City. Înfiintat în 1997, muzeul este dedicat istoriei construcției Canalului Panama.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Ciudad de Panamá, cu plecari din: Aeroportul International Henri Coandă, Bucuresti in perioadele 04-19, 11-26 noiembrie si 09-24 decembrie 2019:

► Zborurile sunt disponibile in sectiunea Flights.

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate:★★ Hard Rock Hotel Panama Megapolis ★★  RIU Plaza Panama​ ★★  DoubleTree by Hilton Panama City​ ★★  Radisson Decapolis Hotel Panama City​ ★★  si  ★★ Panama Marriott Hotel​ ★★  in perioada 04-19 noiembrie:

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?