MILES KANE IN ROME 2019 18/04/2019
Miles Kane este un muzician englez cunoscut pentru cariera sa solo dar si pentru colaborarea cu Puppets Last Shadow unde canta impreuna cu Alex Turner din Artic Monkeys. Albumul sau solo de debut, ‘Color of the Trap’, a fost lansat pe 9 mai 2011, iar follow-up-ul ‘Do not Forget Who You’ a fost lansat la 3 iunie 2013. Cel mai recent album solo al sau, ‘Coup De Grace’, a fost lansat pe 10 august 2018. Noi va recomandam sa il ascultati live la Roma, pe 14 mai, la Largo Venue si sa petreceti cateva zile in capitala Italiei. Biletul pentru concert costa 23 € si poate fi achizitionat online. Va recomandam sa va informati cu privire la disponibilitatea locurilor.

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentulu: Largo Venue 

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Roma, ruta Bucuresti-Roma in perioada 13-15 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ◊♦ Hotel Artemide Rome ◊♦  Hotel Barocco​ ◊♦  Hotel Raphael - Relais & Chateaux​ ◊♦  Gran Melia Rome​ ◊♦  si  ◊♦ Hotel Indigo Rome St George​ ◊♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?