ONE WEEK HOLIDAY IN CORFU 19/02/2019
Capitala insulei Corfu este numita tot Corfu si este portul principal, fiind cel mai mare oras al ionienilor si unul dintre cele mai frumoase orase grecesti.Construit intre doua fortarete si plin de superbe cladiri italiene si franceze, biserici bizantine si parcuri pline cu flori, orasul este o adevarata bijuterie plina de farmece si frumuseti nenumarate.Este o destinatie binecunoscuta in intreaga lume datorita peisajelor unice care efectiv taie rasuflarea oricarui turist.Insula a fost intens promovata turistic fiind, la un moment dat, una dintre cele mai distinse atractii turistice ale Greciei.Astazi insula miraculoasa reprezinta un paradis turistic.Printre cele mai vizitate atractii turistice, se numara: Old Fortress, Mount Pantokrator​, St. Spyridon Church, Museum of Asian Art of Corfu dar si altele asemenea.Insula Corfu, numita si “insula de smarald” din Marea Ionica, atrage anual aproximativ un million de turisti. Lucru care nu mai mira pe nimeni, pentru simplul motiv ca fiecare statiune de pe insula Corfu are potentialul sa farmece orice vizitator pretentios.Turisti din toate categoriile sociale si de toate varstele au garantia ca in Corfu vor gasi cel putin un loc pe placul lor, de la statiuni linistite cu lagune albastre si peisaje de vis potrivite pentru relaxare, pana la locuri unde distractia nu se termina niciodata. Profitati de aceasta ocazie si planificati-va o vacanta chiar acum !

 

Informatii despe zboruri: zboruri cu o escala spre destinatia Corfu, ruta Bucuresti-Corfu in perioadele 20-27 martie, 03-09 aprilie si 11-18 mai 2019:

Am selectat unitatile de cazare cu cele mai multe rezervari in aceasta perioada: ★★ Corfu Palace Hotel  ★  Siora Vittoria Boutique Hotel ★  Cavalieri Hotel Corfu  ★  si  ★  Arcadion Hotel Corfu​  ★★  in perioada 20-27 martie:

► Puteti urmari ofertele de cazare pentru fiecare perioada accesand sectiunea Hotels.

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?