ONE WEEK HOLIDAY IN EGYPT 09/03/2019
Orasul este cunoscut sub numele de "Mama lumii" sau "Orasul victoriei". Ceea ce uimeste la Cairo este amestecul de nou si vechi, de la perioada antica, la cea medievala si terminand cu cea moderna, de la oamenii de afaceri in costume, la localnici imbracati in costume traditionale. Cladirile sale istorice sunt ascunse privirii de cartiere aglomerate. Dar cu toate acestea este o destinatie exotica ce nu lasa loc vreunui dubiu in privinta alegerii. Cea mai mare parte a orasului se afla pe partea de est a Nilului. Vizitatorii adesea se simt mai confortabil in districtul Occidental al orasului, in Piata Eliberarii (Midan Tahrir). Aici se afla si principala atractie a orasului, Muzeul Egiptean. Cateva obiective turistice renumite ale orasului sunt: Necropola Giza, un complex de monumente antice, se numără printre cele mai cunoscute piramide din antichitate, ele fiind considerate una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, Citadela din Cairo, o fortificație islamică medievală din Cairo, in prezent este un sit istoric ce cuprinde multe muzee si moschei, Moscheea de Alabastru, Cairo Tower​ si Khan el-Khalili​. Pe scurt, orasul Cairo are foarte multe de oferit turistilor, indiferent de preferinte. Am gasit pentru dumneavoastra zboruri operate de compania Tarom, la un pret excelent !

 

 

Zborurile operate in perioada urmatoare: destinatia Cairo, ruta Bucuresti-Cairo in perioadele 08-15, 19-26 mai si 12-19 iunie 2019:

 

 

 

 

Ofertele de cazare selectate: ★♦★ Four Seasons Hotel Cairo at Nile Plaza ★♦★  Le Meridien Cairo Airport​ ★♦★  Sofitel Cairo Nile El Gezirah​ ★♦★  si  ★♦★ Intercontinental Cairo Citystars​ ★♦★  in perioada 08-15 mai 2019:

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?