ONE WEEK HOLIDAY IN RHODES 16/02/2019
Rodos este una dintre cele mai mari insule ale Greciei din Marea Egee si in acelasi timp una dintre cele mai vizitate de turisti. Peste 1 milion se opresc pe aceasta insula sa-si petreaca vacanta sau concediul. Majoritatea sunt mai mult decat multumiti cu ce le ofera insula, orase istorice,plaje fine, peisaje superbe , dar pentru cei care vor sa vada mai mult exista curse fixe cu vaporasul intre Rodos, Patmos si insula vulcan Nisyros.Alte locuri de interes includ Trianda in valea Petaludes, de asemenea, cunoscuta si sub numele de valea fluturilor, pentru ca in fiecare vara vin mase uriase de tigrii molii.Trianda se afla foarte aproape de anticul sit Lalyssos, deasupra dealului Filerimos, unde se afla manastirea Filerimos inca din secolul 15. Lindos este o zona foarte importata de vazut. Contrastul frumoaselor case albe, cararile serpuite, din jurul celor doua plaje in forma de semiluna si anticul acropolis ce domina deasupra lui sunt privelisti superbe.In cateva cuvinte, Rodos este o insula magnifica,  plina de frumuseti, fermecand fiecare vizitator.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Rodos, ruta Bucuresti-Rodos in perioadele 10-17, 19-26 si 23-30 mai 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ Rodos Park Suites & Spa ♦  Bellevue Suites​ ♦  Best Western Plus Hotel Plaza Rhodes​ ♦  Mitsis Petit Palais​ ♦  si ♦ Hotel Mediterranean​ ♦  in perioada 10-17 mai 2019:

►  Puteti urmari ofertele de cazare pentru fiecare perioada in parte accesand sectiunea Hotels.

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?