ONE WEEK IN LUXEMBOURG 10/04/2019
Luxemburg numit oficial Marele Ducat de Luxemburg este una dintre cele mai mici ţări din Europa. Nordul ţării face parte din Munţii Ardeni, e format din dealuri şi munţi joşi, cel mai înalt punct fiind Buurgplaatz, de 559 m.Orașul este o capitală plină de viață cu numeroase atracții turistice excelente de vizitat și o mulțime de lucruri de făcut. Ca platformă culturală, ea abundă în locuri de exprimare artistică, cum ar fi muzee, teatre și săli de concert. Oferta culturală care constituie Luxemburg este reprezentativă pentru locuitorii săi: multilingvi, multiculturale, creative și eclectice. Într-adevăr, regiunea centrală a țării găzduiește aproape 170 de naționalități diferite care au ales să locuiască în sau lângă o capitală în centrul acțiunii. Obiective turistice importante sunt: Catedrala Notre Dame, Vianden Castle, Palatul Ducal din Luxembourg, Adolphe Bridgec si Parc Merveilleux. Nicăieri în Europa nu veți găsi un amestec remarcabil de situri istorice și arhitectură contemporană. Centrul vechi istoric si fortificatiile din orasul Luxemburg au fost înscrise în anul 1994 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Cu clădiri de înaltă tehnologie care rulează alături de monumente istorice, capitala reprezintă o bogată tapiserie a contrastelor și experiențelor urbane. Pe scurt: Luxemburg este un oraș modern cu rădăcini adânci. Astazi va propunem sa va planificati din timp o vacanta in Luxemburg si sa incercati ceva nou. Am gasit doua zboruri operate de LOT, cu o escala in Varsovia, la pret accesibil !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Vianden Castle - o fortăreață pe deal, construită între sec. XI și XIV, găzduiește acum expoziții de istorie medievală.

► Program de vizita: Deschis in fiecare zi, in intervalul orar 10:00-18:00.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Luxemburg, ruta Bucuresti-Luxemburg in perioada 09-16 mai 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal ★★  Sofitel Luxembourg Europe​ ★★  DoubleTree by Hilton Luxembourg​ ★★  Novotel Luxembourg Kirchberg​ ★★  si  ★★ Melia Luxembourg​ ★★  in perioada 09-16 mai:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Centrul vechi istoric si fortificatiile din orasul Luxemburg au fost înscrise în anul 1994 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?