ONE WEEK IN SANTORINI 06/07/2019
Santiorini este o insulă din Marea Egee, aparțind de arhipelagul Insulelor Ciclade, Grecia.Insula are doua orase, Fira si Oia, situate in zonele cele mai inalte ale insulei. Aici sunt construite hoteluri, restaurante, baruri si o multime de alte facilitati turistice care sa mentina turistii bine dispusi atunci cand se relaxeaza in momentul vizitelor facute la ruinele arheologice ale vechiului Thera.De asemenea, Santorini are doua plaje accesibile, Perissa si Kamari, amandoua caracterizate prin nisipul vulcanic de culoare neagra.Datorită naturii sale şi a peisajelor spectaculoase și unice, Santorini este aleasă de multi cantăreti greci drept locul unde acestia îsi filmează videoclipurile. Pe insula s-au filmat mai multe seriale braziliene, precum si unele filme de la Hollywood.Daca v-ati gandit sa va organizati o vacanta in aceasta destinatie turistica, va informam ca perioada ideală pentru a vizita Santorini este mai-iunie și septembrie-octombrie,cand puteti beneficia de vreme blandă. Va oferim o noua oportunitate pentru o vacanta cu bani putini intr-o destinatie mai rar vizitata !

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Akrotiri -  un sit arheologic închis cu excavațiile unei așezări conservate, din epoca bronzului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Santorini, ruta Bucuresti-Santorini  in perioada 09-15 octombrie 2019:

► Sunt disponibile si alte zboruri in sectiunea Flights.

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Volcano View By Caldera Collection ♦♦  Lilium Villas Santorini​ ♦♦  Astro Palace Hotel & Suites​ ♦♦  si  ♦♦ Katikies Hotel ♦♦  in perioada urmatoare:

► Recomandarea noastra este sa accesati sectiunea Hotels pentru informare.

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?