ONE WEEK IN SARAJEVO 30/04/2019
Sarajevo este capitala si cel mai mare centru urban din Bosnia si Hertegovina cu o populație estimată la aproximativ 275.000 de locuitori. Este celebru pentru diversitatea religioasa, iar cu toate că așezarea își are rădăcinile în preistorie, orașul modern a fost construit ca o fortăreță otomana in secolul al XV-lea. Printre cele mai vizitate obiective turistice sunt: Vrelo Bosne, Sarajevo Tunnel, Baščaršija, Gazi Husrev-beg Mosque, Latin Bridge si Sebilj in Sarajevo. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor operat de Lot Polish Airlines in perioada urmatoare, la pret cat de cat accesibil !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai impresionante obiective turistice: Baščaršija - datând din anii 1400, această piață aglomerată are restaurante și magazine printre repere culturale.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Sarajevo, ruta Bucuresti-Sarajevo in perioada 13-20 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare: ♦♦ Hotel Bristol Sarajevo ♦♦  Hotel President Sarajevo​ ♦♦  Hotel Europe Sarajevo​ ♦♦  Hollywood Hotel Sarajevo​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel Colors Inn​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?