PALÉO FESTIVAL NYON 2019 14/04/2019
Geneva este un oras elvetian situat in extremitatea vestica a tarii, capitala a cantonului cu acelasi nume. Chiar acum am aflat de un eveniment cu totul special: ♦ Paléo Festival ♦ a început în 1976 ca "Primul festival folcloric", cu 1800 de participanți la cele trei zile ale evenimentului. Acesta a fost inițial localizat lângă Lacul Geneva și a avut doar două etape, dar astăzi este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică în aer liber din Europa continentală și cel mai mare din Elveția. In prezent, evenimentul susține și promovează noi talente alături de stelele stabilite și de asemenea, strălucește o lumină asupra stilurilor muzicale mai puțin cunoscute.Acesta are loc in perioada 23-28 iulie si s-a mutat la Plaine de l'Asse, accesibil fie cu mersul pe jos, cu autobuzul sau cu calea ferată Chemin de fer Nyon–St-Cergue–Morez Railway. Festivalul se desfășoară pe un teren de 84 de hectare, situat deasupra orașului Nyon, care este situat între Geneva și Lausanne. Transportul public este disponibil și cele mai multe regiuni din vestul Elveției oferă tarife speciale Paléo. Amintim ca distanta dintre Geneva si Nyon este de aproximativ 27 de kilometri. Va recomandam sa va informati cu privire la tarifele din perioada urmatoare.

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Orasul Nyon, in apropiere de Geneva.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Geneva, ruta Bucuresti-Geneva in perioada 23-29 iulie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate(Geneva si Nyon): ♦♦ Movenpick Hotel & Casino Geneva ♦♦  Hotel Metropole Geneve​ ♦♦  Royal Manotel​ ♦♦  La Reserve Geneve Hotel & Spa ♦♦  si  ♦♦ Hotel Le Rive ♦♦  in perioada 23-29 iulie:

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?