POETS OF THE FALL IN BARCELONA 2019 07/05/2019
Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei. Este de asemenea al doilea cel mai mare oraș după Madrid. Acesta se află pe coasta Mediteranei, 160 km sud de lanțul muntos Pirinei, care reprezintă granița cu Franța. Populația orașului este de aproximativ 1,6 milioane, iar a zonei metropolitane de aproximativ 3 milioane.Orasul oferă o oportunitate unică pentru turiști, de a se plimba de la rămășițele romane spre cetatea medievală dar și spre orașul modern cu bulevardele sale deschise și toate intersecțiile lăsate largi de colțurile clădirilor tăiate în mod unic. De curand am aflat de un eveniment surprinzator: Trupa finlandeza Poets of the Fall are anul acesta un turneu in Europa. Noi va recomandam sa îi ascultati la Barcelona, pe 29 noiembrie, la Salamandra si sa petreceti cateva zile in orasul lui Gaudi. Biletul pentru concert este 25 € si poate fi achizitionat online ca si la celelalte concerte.

 

 

 

 

Locul desfasurarii concertului: Sala Salamandra - o sala de concerte din Barcelona, Spania.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Barcelona, ruta Bucuresti-Barcelona in perioada 28-30 noiembrie 2019:

► In aceasta perioada sunt disponibile din Bucuresti si alte zboruri catre Barcelona.Le puteti urmari de asemenea in sectiunea Flights.

 

 

Oferte de cazare selectate in perioada 28-30 noiembrie: ★★ Eurostars Grand Marina ★★  Majestic Hotel & Spa Barcelona GL​ ★★  Alma Barcelona​ ★★  El Palace Barcelona​ ★★  si  ★★ Ohla Barcelona ★★  in conditii optime !

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?