POHODA FESTIVAL 2019 06/06/2019
Pohoda este un festival de muzica si arta ce are loc in orasul slovac Trencín. Festivalul este un amestec de muzica alternativa, indie, punk, metal cu muzica clasica dar si film, arte vizuale si teatru. In 2017 festivalul a castigat ‘Green Operations Awardpentru ca a fost cel mai ecologic festival din Europa. Editia de anul acesta va avea loc in perioada 11 - 13 iulie, iar pe scena vor urca Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975, The Roots si multi altii. Detalii despre LINE UP gasiti online. Distanta intre Viena si Trencín este de 200 km si se poate ajunge cu autobuzul. Biletul pentru autobuz este 14 € dus-intors, iar calatoria dureaza aproximativ 3 ore. Puteti sa va cazati in camping-ul din incinta festivalului. Pretul unui bilet in camping este de 59 € pentru un cort de doua persoane. De asemenea biletele pentru festival pot fi achizitionate online si se gasesc la pretul de 99 €. Am ales cazare de 4 nopti in Viena.

 

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Aeroportul Trenčín

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Viena, ruta Bucuresti-VIena in perioada 10-14 iulie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ 25hours Hotel Beim Museumsquartier ♦  Hilton Vienna Danube Waterfront​ ♦  Hotel Josefshof am Rathaus​ ♦  Fleming's Conference Hotel Wien​ ♦  si  ♦ Austria Trend Hotel Rathauspark Wien​ ♦♦ in conditii optime !

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?